Oferta de termometru pentru controlul alimentelor HACCP (conform EN 13485)
Producator: Dostmann Electronics

Aparatul este un termometru combinat care poate masura temperatura noncontact, prin senzor cu infrarosu (IR), sau prin contact cu ajutorul senzorului de insertie. Proiectat in mod special ca temometru HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point), cu carcasa etansa IP65, aparatul permite asigurarea masuratorilor in siguranta necesare in industria alimentara, atat in laboratoare cat si in spatiile de procesare a alimentelor si in orice loc unde se lucreaza cu alimente.

Termometrul se livreaza cu Certificat de calibrare emis de producator!

De asemenea oferim termometru digital cu sonda din inox cu burghiu, tip tirbuson, pentru produse solide si/sau congelate, de exemplu; carne, legume, etc. Constructia robusta, in forma de T, permite lucrul in siguranta la masurarea produselor solide. Poate fi folosit si pentru probe lichide sau semisolide.

Cu ajutorul unor astfel de termometre se pot asigura in primul rind:

  • Siguranţă mai mare a alimentelor şi a consumatorilor
  • Verificarea deteriorarii produselor pe timpul transportului
  • Verificarea lantului de frig
  • O reducere a pierderilor pentru comercianti

Va stam la dispozitie cu lamuriri suplimentare, daca va sunt necesare la sales@romtech.ro



300