Grupe industriale multifuncțional autonome și izolate fonic monumente restaurare și sisteme de recuperare, sisteme de hidro-demolare, sisteme pentru îndepărtarea guma de mestecat si graffiti, vehicule de igienizare a containerelor pentru sistemele de colectare a deșeurilor pentru înlăturarea și tratamente de gheață și zăpadă anti-glazură de sisteme de bord pentru eliminarea de cauciuc pe pista de aeroporturi.

Gama noastra de masini industriale cuprinde următoarele modele:


Model Skid Silent
Producator: Ghibli, Italia

Sistem de sablare pentru recuperarea si refacerea suprafetelor.

Echipamente de curatare pentru restaurarea monumentelor de artă, artistice și istorice.

Sistem special inlaturarea graffiti-ului pentru toate suprafețeleModel Gum Killer
Producator: Ghibli, Italia

Sisteme autonome foarte eficiente pentru indepartarea gumei de mestecat, a urmelor de cauciuc si smoala de pe trotuare , pavaje, peroane etc.
Model Lava Cassonetti
Producator: Ghibli, Italia

Vehicule de igienizare a containerelor pentru colectarea deșeurilor in doua variante constructive MiniSanimatic si EurosanimaticModel Deicer
Producator: Ghibli, Italia

Autospeciala pentru aeroporturi, cu platforma elevatoare aeriana pentru tratamente de dezapezire, dezghetare si degivrare a aeronavelor civile. In functie de alte aplicatii sunt disponibile si alte soluții constructive.
Model R.R.R. – (Runways Rubber Removal)
Producator: Ghibli, Italia

Este o autospeciala multi-scop pentru curatarea pistele de aterizare pe aeroporturi. In functie de alte aplicatii sunt disponibile si alte soluții constructive.Model Body Clean e Chassis Clean
Producator: Ghibli, Italia

Instalatii de spalare completa a autovehiculelor pentru garaje, parcuri auto, iesiri din santiere etc.

CURATARE CAROSERIE

Instalatie automata de curatare, degresare și decontaminarea externă a vehiculelor cu forme și dimensiuni regulate sau neregulate. Sunt disponibile si alte solutii constructive.

CURATARE SASIU

Sistem automat pentru decontaminare șasiu, de curățare, și degresare. Sunt disponibile si alte solutii constructive