Autospeciala pentru decontaminare tehnica (ADT)

Autospeciala configurata pentru a efectua decontaminarea totală chimică, biolologică şi radioactivă a tehnicii si terenurilor contaminate, ca urmare a producerii unor evenimente/incidente CBRN, a întrebuinţării armelor de distrugere în masă sau atacuri teroriste cu CBRN.

Autospeciala poate lucra independent sau de la surse suplimentare (râuri, lacuri, autocisterne, hidranţi etc) care să asigure continuu rezerva de apă necesară procesului de decontaminare.Autospeciala pentru decontaminare persoane (ADP)

Autospeciala configurata pentru a efectua decontaminarea totală chimică, biolologică şi radioactivă a populaţiei, a echipelor de intervenţie, echipamentului şi tehnicii sensibile, pe timp de vară sau iarnă, ca urmare a producerii unor evenimente/incidente CBRN, a întrebuinţării armelor de distrugere în masă sau atacuri teroriste cu CBRN. Autospeciala are o capacitate de decontaminare de min. 150 persoane/h.

Autospeciala poate lucra independent sau de la surse suplimentare (râuri, lacuri, autocisterne, hidranţi etc) care să asigure continuu rezerva de apă necesară procesului de decontaminare.