Software-ul "SieveWare" pentru analize sitari, depășește evaluarea manuală în multe aspecte, datorită faptului că software-ul este capabil de a controla automat testarea necesară și procedurile de cântărire - din înregistrarea greutății sitei până la evaluarea datelor . Este ușor și comod de utilizat, aducand un aport esențial la analiza testarii cu site.


Avantajele produsului:

  • înregistrare automată, evaluare și administrare date de măsurare.
  • design logic, autoexplicativ
  • protocol de măsurare în conformitate cu standardele.
  • transformare complexa în grafice și tabele.
  • link de date pentru diferite instrumente de măsură.
  • detectare automată și configurare a balanțele analitice uzuale.
  • export de date detaliat.
  • text de ajutor si manual detaliat

Exemple de aplicații - zgura ciment, produse chimice, cafea, materiale de construcții, îngrășăminte, materiale de umplutură, făină, granule, pulberi de metale, minerale, nuci, materiale plastice, nisip, seminte, soluri, detergent, ...

Caracteristici

Aplicații: Determinarea dimensiunii particulelor

Domeniu de aplicatii: agricultura, biologie, chimie / materiale plastice, materiale de construcție, inginerie / electronica, mediu / reciclare, industria alimentara, geologie / metalurgie, sticlă / ceramică, medicina / industria farmaceutica

Introducere parametri

Toti parametrii disponibili (precum configurare stivuire site, greutate sita, setari aparat de sitat), precum si caracteristicile care trebuie sa fie calculate, pot fi introduse in campurile corespunzatore cu ajutorul mouse-ului.

Analiza cu site

Programul accepta intrarile de date automat si manual atat de pe scala cat si din sistemul de sitat. Toate aparatele de sitat Endecotts din seria "control", pot fi comandate automat cu programul SieveWare ®. După ce analiza sitei este finalizată, sitele încărcate se cântăresc din nou. Prin determinarea diferenței de greutate, programul detectează automat proporțiile de masă și le atribuie în mod corespunzător fracțiilor corespunzătoare.

Evaluare

Software-ul SieveWare calculeaza distribuția tuturor particulelor comune, precum și valorile caracteristice ale dimensiunii particulelor, făcând astfel posibilă prezentarea rezultatelor în forme de prezentare standard, cum ar fi tabele și diagrame. Transferul cumulativ sau valorile reziduale, densitatea de distribuție și histogramele pot fi incluse în distribuțiile particulelor cu dimensiuni standard.

Export de date

Toate datele măsurate pot fi imprimate, salvate și exportate sub formă de tabele și diagrame. Este posibil transferul automat în sistemul LIMS cu SieveWare Comfort.