CBRN-Analysis este o solutie software pentru managementul riscului in situatii CBRN. Este proiectat sa ofere comandantilor militari informatii exacte si rapide pentru a mari capacitatea acestora de a intelege situatiile CBRN, de la conflicte de intensitate mare pana la cele cu intensitate mica.

Caracteristici principale:

  • Calculare ATO-45(D) si AEP-45(C) bazata pe observatii si rezultate ale senzorilor.
  • CBRN-Analysis calculeaza zonele aprobate NATO ca Zona de Pericol (Hazard Area) si Zona de Contaminare (Contaminated Area)
  • O imagine completa si constientizata a fenomenului CBRN
  • Afisare bazata pe harta a informatiilor CBRN si o imagine de ansamblu a bunurilor aflate sub risc.
  • Interfata optionala pentru modele de dispersie care asigura estimari detaliate ale pericolului.
  • Suport pentru modelele HPAC/JEM si HAPPIE pentru COI
  • Module de Management al Informatiei CBRN care includ Integrarea Senzorilor,  Training Asistat Computerizat, Conversie de limba si Suport de Decizii.

Management Operational

Software-ul calculeaza automat zona CBRN prognozata si poate afisa rapid aceasta informatie pe o harta a operatorului. Aceleasi date sunt folosite pentru a identifica zone de interes cheie sau unitati supuse riscului.

Conformitate NATO

CBRN-Analysis este conform cu ultimele standarde NATO. Acestea includ NATO STANAG 2103 ATP-45(D) si STANAG 2497 AEP-45(C).
CBRN-Analysis este updatat continuu pentru a fi conform cu aceste standarde care schimba frecvent. Software-urile conforme cu standardele NATO sunt verificate independent pentru a fi siguri ca indeplinesc nivelele de  performanta cerute.

Cost scazut al duratei de viata

Suport, Mentenanta si Upgrade (SUMA) sunt disponibile pentru CBRN-Analysis Standard. Aceasta garanteaza includerea viitoarelor update-uri ATP-45/AEP-45. Asfel se asigura conformitatea pe viitor la un cost cunoscut deja.

Risc redus de achizitie

CBRN-Analysis poate fi total interfatat si integrat pe mai multe platforme, sisteme de comanda si infrastructuri de comunicare. Versiuni integrate sunt disponibile pentru C2PC sau ca Web Service (Service Oriented Architecture)
Deasemenea este disponibila si versiunea cu integrare de senzori pentru risc scazut.

Constientizarea situatiei

CBRN-Analysis este proiectat pentru a furniza comandatilor informatii rapide si exacte pentru a-i ajuta sa isi mareasca capacitatea de constientizare a situatiei  pentru a lua cele mai informate decizii in salvarea de vieti, protejarea bunurilor si mentinerea eficienta a operatiunilor.