Aceasta pagina nu este afisata corect din cauza folosiri AddBlock !
Va rugam sa dezactivati AddBlock !

Microscoapele digitale se conecteaza prin USB sau Wi-Fi la computer Windows/Mac pentru a observa și analiza imaginile captate sau se poate utiluza software-ul dedicat, puternic usor de utilizat pentru procesare avansată a imaginilor. Modelul Wi-Fi poate fi conectat cu ușurință la calculatoare sau tablete.
Permite utilizatorilor să ia și să salveze imagini, care pot fi, de asemenea, partajate mai ușor și acest lucru are ca rezultat o comunicare mai bună si rapida.

Medicina

-Podologie. Utilizat de medici Podologi în timpul consultatiilor la unghii, picioare și glezna. Oferă, de asemenea, mai puțin stres pentru medic, deoarece el nu are nevoie să fie aproape de picior, unghii sau glezna, imaginile digitale fiind rapid și ușor de partajat și documentat.

-Dermatologie si Tele-dermatologie. Diagnosticul bolilor de piele consta in primul rand in observarea si diagnosticarea morfologica a leziunii pielii pe care medicii acum o pot face mărit și pe ecran. Permite medicilor să împartă imagini de boli ale pielii, unghiilor și părului cu pacienții și să le adauge la bazele de date ale pacientului. Pot să măsoare usor dimensiunea, diametrul sau circumferința oricarei malformatii ale pielii si sa le compare in timp.

-Ingrijirea parului. Permite diagnosticarea celor mai frecvente boli ale parului si scalpului, dar ajută, de asemenea, profesioniștii pentru a vizualiza orice anomalii ale pacienților.

-Inspectia paduchilor. Paduchii sunt insecte mici care trăiesc printre firele de păr uman și se hrănesc cu cantități mici de sânge recoltate de la nivelul scalpului. Se recomanda a se utiliza in scolo si de de medici pentru inspecția păduchilor.

- Manichiura/Pedichiura/Cosmetica. In timpul pedichiurii și manichiurii se pot informa clientii despre prezenta oricrei boli/probleme sau se poate afișa pe tableta o manichiura frumos făcuta sau detaliile unui machiaj profesionist