TITRATOR TitroLine easy

Sistem de titrare pentru utilizare zilnica, cu afisaj digital, care combina avantajele unui titrator cu piston cu cele ale unui pH/mV- metru inteligent.

Aplicatii: determinarea aciditatii totale din vinuri si bauturi

Domeniu de masurare:

  • pH: 0.00….14.00
  • mV: -1400….+1400
  • Senzor de temperatura Pt 1000: –30…+1150C



Balanta hidrostatica cu alcoolmetru, model ALCOWEIGHT 2

  • capacitate max 320 g
  • precizie 1 mg
  • dotata cu densimetru electronic
  • dotata cu alcoolmetru electronic (0 – 100 % vol), in acord cu normele EEC nr. 2676/90
  • extract total uscat 0,0 – 508.8 g/l
  • permite evaluarea calitatii mustului (Babo, brix, densitate, conc. alcool)




Baie electronica de termostatare cu racire, model IF 25

  • domeniul de masura: - 5 ... +850C,
  • precizie ± 0,10C
  • controller digital
  • dimensiuni interne: 380 x 250 x 250 mm
  • volum util 25 l
  • bazin din otel inox, cu gauri pentru sticle
  • livrata pe suport cu roti



Bai de apă pentru termostatare reziduu sec

  • Disponibile in variante de 7, 10, 14, 22, 29, 45 litri.
  • Constructie: interior si exterior din otel inox cu grad anti-coroziune inalt.
  • Rezolutia de setare pt. temperatura: 0,1 oC
  • Timer programabil in pasi de 1 minut – pentru setarea timpului de intirziere la pornire si a timpului de mentinere la temperatura setata.
  • Posibilitate de accesorizare (optional) cu capac cu inele concentrice, capac pentru drenarea condensului, raft reversibil la doua inaltimi, suporturi pentru eprubete de diverse dimensiuni, dispozitiv racire,
  • Dispozitive de vibrare pentru variantele de bai de 14…45 litri si alte accesorii



BAI DE CURATARE PRIN ULTRASONARE

  • Sisteme de curatare prin ultrasonare (sistem de oscilatie piezoelectric), din otel-inox, cu timer pentru reglarea timpului pana la 15 min sau functionare continua.
  • Disponibile in variante de 0.9; 1.8; 3; 4.6 litri.
  • Livrate cu capac si cos din otel-inox.
  • Modelele H sunt prevazute cu dispozitiv de incalzire (30 … 800C)



CENTRIFUGA de laborator

Date tehnice:

  • rotor unghiular cu 8 pozitii pentru tuburi 15 ml
  • turatie max. 6000 rpm
  • afisaj digital: viteza si timp de lucru (1-99 min)
  • alimentare: 220 V



REFRACTOMETRE

  • Aceste instrumente masoara concentratia de zaharoza din sucurile de fructe si struguri
  • Refractometru cu un singur domeniu: 0 – 32%;
  • Refractometru concentratie zaharoza
  • cu 3 domenii: 0 ~ 41% , /42 ~ 71% si 72 ~ 90%
  • Cu compensare automata a temperaturii: 10…30 oC (ATC)


Refractometru digital

  • Domeniu de masura: Brix: 0 la 53 %
  • Rezolutie: Brix: 0.1 %
  • Precizie: Brix: ± 0.2 %
  • Alimentare: 2 baterii AAA


Refractometru ABBE

  • domeniu de masura indici de refractie intre 1,300 - 1,7000 nD, acuratete ±0.0002nD
  • utilizat la determinarea indicilor de refractie pentru materiale solide si lichide;
  • afiseaza datelor: prin intermediul ocularului/digital;
  • livrat cu termometru -40...+1000C
  • posibiltatea cuplarii ulterioare a prismelor la termostat prin conectori



Inregistratoare de temperatura si umiditate (termo-higrometre si termo-higrografe)

Utilizare: monitorizare depozite, pivnite, vitrine frigorifice, transport, etc.







Calibru struguri

Domeniu: de la 15 la 28 mm (in pasi de 1mm)



Statii meteo

Pentru determinarea conditiilor de microclimat din plantatiile de vii