TITRATOR TitroLine easy
Sistem de titrare pentru utilizare zilnica, cu afisaj digital, care combina avantajele unui titrator cu piston cu cele ale unui pH/mV- metru inteligent.
Aplicatii: determinarea aciditatii totale din vinuri si bauturi
Domeniu de masurare:
- pH: 0.00….14.00
- mV: -1400….+1400
- Senzor de temperatura Pt 1000: –30…+1150C
Balanta hidrostatica cu alcoolmetru, model ALCOWEIGHT 2
- capacitate max 320 g
- precizie 1 mg
- dotata cu densimetru electronic
- dotata cu alcoolmetru electronic (0 – 100 % vol), in acord cu normele EEC nr. 2676/90
- extract total uscat 0,0 – 508.8 g/l
- permite evaluarea calitatii mustului (Babo, brix, densitate, conc. alcool)
Baie electronica de termostatare cu racire, model IF 25
- domeniul de masura: - 5 ... +850C,
- precizie ± 0,10C
- controller digital
- dimensiuni interne: 380 x 250 x 250 mm
- volum util 25 l
- bazin din otel inox, cu gauri pentru sticle
- livrata pe suport cu roti
Bai de apă pentru termostatare reziduu sec
- Disponibile in variante de 7, 10, 14, 22, 29, 45 litri.
- Constructie: interior si exterior din otel inox cu grad anti-coroziune inalt.
- Rezolutia de setare pt. temperatura: 0,1 oC
- Timer programabil in pasi de 1 minut – pentru setarea timpului de intirziere la pornire si a timpului de mentinere la temperatura setata.
- Posibilitate de accesorizare (optional) cu capac cu inele concentrice, capac pentru drenarea condensului, raft reversibil la doua inaltimi, suporturi pentru eprubete de diverse dimensiuni, dispozitiv racire,
- Dispozitive de vibrare pentru variantele de bai de 14…45 litri si alte accesorii
BAI DE CURATARE PRIN ULTRASONARE
- Sisteme de curatare prin ultrasonare (sistem de oscilatie piezoelectric), din otel-inox, cu timer pentru reglarea timpului pana la 15 min sau functionare continua.
- Disponibile in variante de 0.9; 1.8; 3; 4.6 litri.
- Livrate cu capac si cos din otel-inox.
- Modelele H sunt prevazute cu dispozitiv de incalzire (30 … 800C)
CENTRIFUGA de laborator
Date tehnice:
- rotor unghiular cu 8 pozitii pentru tuburi 15 ml
- turatie max. 6000 rpm
- afisaj digital: viteza si timp de lucru (1-99 min)
- alimentare: 220 V
REFRACTOMETRE
- Aceste instrumente masoara concentratia de zaharoza din sucurile de fructe si struguri
- Refractometru cu un singur domeniu: 0 – 32%;
- Refractometru concentratie zaharoza
- cu 3 domenii: 0 ~ 41% , /42 ~ 71% si 72 ~ 90%
- Cu compensare automata a temperaturii: 10…30 oC (ATC)
Refractometru digital
- Domeniu de masura: Brix: 0 la 53 %
- Rezolutie: Brix: 0.1 %
- Precizie: Brix: ± 0.2 %
- Alimentare: 2 baterii AAA
Refractometru ABBE
- domeniu de masura indici de refractie intre 1,300 - 1,7000 nD, acuratete ±0.0002nD
- utilizat la determinarea indicilor de refractie pentru materiale solide si lichide;
- afiseaza datelor: prin intermediul ocularului/digital;
- livrat cu termometru -40...+1000C
- posibiltatea cuplarii ulterioare a prismelor la termostat prin conectori
Inregistratoare de temperatura si umiditate (termo-higrometre si termo-higrografe)
Utilizare: monitorizare depozite, pivnite, vitrine frigorifice, transport, etc.
Calibru struguri
Domeniu: de la 15 la 28 mm (in pasi de 1mm)
Statii meteo
Pentru determinarea conditiilor de microclimat din
plantatiile de vii