Nise chimice CHEMFREE
Producator firma FASTER - ITALIA

- Nise chimice realizate conform celei mai noi tehnologii de filtrare moleculara (in filtere speciale, fara exhaustare )

- Asigura protectia fata de reactivii chimici, vapori si aerosoli

- Nisele CHEMFREE se utilizeaza pentru manipularea reactivilor in vederea protejarii operatorului si a mediului fata de vaporii toxici

- Se utilizeaza in laboratoarele de chimie analitica, de control al calitatii, biotehnologie, industrie farmaceutica, alimentara, cosmetica, petrochimie, laboratoarele clinice, fotografice etcHote microbiologice cu flux vertical de aer laminar Seria BSC-EN
Producator firma FASTER - ITALIA

- Hotele microbiologice Faster sunt realizate conform celei mai noi tehnologii de filtrare moleculara (in filtere speciale , fara exhaustare )

- Cabinete de protectie BSC-EN, Clasa II de protectie, conform standardului EN-12469

- In Clasa II de protectie se incadreaza cabinetele de protectie microbiologica care asigura atat protectia probelor manipulate cat si a utilizatorului. Din aceasta cauza se recomanda inclusiv pentru manipularea probelor patogene periculoase pentru om

- Aplicatii: microbiologie, virusologie, hematologie, culturi celulare, ADN, manipulari de substante cu risc de contaminare definiti de standardele internationaleGLOVEBOX G(SAFE) T2 si G(SAFE) T3
Producator : JACOMEX - FrantaCantitate: 2 incinte etanse ventilate, conectate

Nisa radiochimica etansa cu manusi destinata manipularii materialelor radioactive cu conectare la sistemul de ventilatie al cladirii.
- Dimensiuni nisa radiochimic etansa:
- 1 boxa etansa cu dimensiunile: 1200 x 900 x 725 mm (L/H/D), prevazuta cu 2 manusi pentru operare in sistem de securitate radiologica; panoul frontal realizat din PMMA cu 2 inele conectare manusi inferioare.
- Carcasa boxe: Otel inoxidabil US 304L, grosime 3 mm, fatada ergonomica inclinata la 10°.
- Ferestre: transparente din PMMA, 10 mm grosime, demontabile, prevazute cu 2 inele conectare manusi superioare si 2 inferioare.
-Sistem filtrare aer: 2 filtre externe HEPA (99,99% part.0,3 μm), capacitate 60m3/h, pentru filtrarea aerului admis in incinta etansa, respectiv emis in exterior prin sistemul de ventilatie al DRMR.
- Inele de conectare manusi: diametru interior 186 mm, cu sistem ce permite schimbarea manusilor uzate. Se ofera 2 inele de conectare tehnologice (fara manusi), prevazute cu capace de etansare.
- 1 Manometru pentru fiecare boxa etansa, pentru controlul presiunii -100/+160mm CE.
- Panouri laterale din otel inox
- 2 capace de etansare Ø 186 pentru inlocuirea manusilor.
- Manusi: 1 pereche din Neopren cu lungime 750 mm, diametru inel conectare Ø 186, marimea 7.5.
- Usi de acces: 2 usi circulare pentru acces in zona de lucru cu risc radiologic pozitonate pe fata laterala a incintei in partea opusa a ecluzei/SAS de transfer de Ø 250.
- Sistem de iluminare: lampi de neon plasate in afara zonei de lucru in activ pentru o mentenanta usoara
- Alimentare cu energie electrica: 230 V / 50Hz / > 16 A