Monitorul mobil de stare rutiera RCM511c

Este conceput pentru un instrument de control al calitatii si de optimizare pentru intretinerea de iarna.
Senzorul este potrivit si pentru raportarea starii caii de rulare. RCM511 ofera o analiza imbunatatita a suprafetei si masurarea grosimii stratului, combinata cu o dimensiune fizica mica. Senzorul poate fi instalat pe un vehicul in miscare pentru a urmari conditiile de suprafata si frecarea in timp real. RCM511 detecteaza toate starile tipice de suprafata, cum ar fi: uscat, umed, ud, mazga, zapada, inghetat.
Senzorul RCM511 masoara, de asemenea, grosimea stratului de apa in fractiuni de milimetri pâna la 5 mm. Masuratorile starii suprafetei si a cantitatii de apa / gheata sunt utilizate pentru a estima coeficientul de frecare.
O aplicatie de masurare a frictiunii de franare este integrata in aceeasi interfata de utilizator de pe un telefon mobil pentru a valida modelul de frecare.

Statia meteo rutiera RWS10

Este o statie compacta pentru toate masuratorile de baza ale vremii. Statia este proiectata pentru a fi utilizata ca instrument de optimizare pentru întretinerea de iarna. RWS10 este, de asemenea, potrivita pentru raportarea starii caii de rulare. Statia poate fi instalata pe un stalp existent de-a lungul marginii drumului pentru a urmari conditiile de suprafata si frecarea în timp real. RWS10 detecteaza toate starile tipice ale suprafetei, cum ar fi: uscat, umed, ud, mazga, zapada, inghetat.
RWS10 masoara grosimea stratului de apa si gheata în fractiuni de milimetri pana la 3 mm.Masuratorile starii suprafetei si a cantitatii de apa / gheata sunt utilizate pentru a estima coeficientul de frecare.