Bǎi de apǎ WTB

IDEALE PENTRU CONTROLUL TEMPERATURII UNGUENTELOR, EMULSIILOR, PROBELOR, PLACILOR SI SOLUTIILOR NUTRIENTE IN LABORATOR, CAT SI PENTRU DEPOZITAREA LA CALD SI CALIBRAREA IN SEGMENTUL INDUSTRIAL


Dimensiuni modele: 6, 11, 15, 24, 35, 50
Domeniul temperaturii de operare: +5°C peste temperatura ambientala pana la +100°C
Domeniul temperaturii de operare cu unitate de racire Peltier CDP: +10 °C la 100 °C

Intuitive si usor de utilizat

Firma Memmert este cunoscuta pentru conceptele excelente de operare - noile bai de apa WTB sunt dovada clara a acestui lucru. Ecranul tactil impresioneaza prin navigarea intuitiva si usoara in meniuri. Un punct culminant deosebit: Datorita posibilitatii de vizualizare de la distanta personalizabile prin CustomView, puteti vedea permanent informatiile importante.

Practice si robuste

Perfecte pentru utilizarea de zi cu zi in laborator: carcasa din otel inox de inalta calitate, cu colturi rotunjite, este usor de curatat si poate fi golita complet folosind supapa de scurgere standard, fara a lasa reziduuri. Designul ergonomic compact face ca baile de apa Memmert WTB sa se potriveasca pe orice masa de laborator.

Pot fi extinse intr-un mod flexibil si modular

Conceptul modular al acestei bai de apa moderne garanteaza flexibilitate maxima. In functie de aplicatie, o pompa de recirculare, o unitate de racire, un agitator si un suport pentru eprubete sau un suport inserabil pot fi cu usurinta montate ulterior.