Aceasta pagina nu este afisata corect din cauza folosiri AddBlock !
Va rugam sa dezactivati AddBlock !


Normele privind transportul şi depozitarea produselor alimentare frigorifice cu temperatura controlata in condiţii optime sunt cuprinse în manualul HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points). Acestea trebuie respectate nu doar de transportatori, care transporta marfuri frigorifice ci şi de comercianţii beneficiarii finali ai marfurilor frigorifice. În norme sunt prevăzute anumite condiţii pentru transportul unor astfel de mărfuri frigorifice cum ar fi temperatura din remorcă şi cele de igienă. De exemplu, pentru alimentele refrigerate se va asigura o temperatură de 0 - 5 °C, pentru carne – între 3 - 7 °C.

Este deosebit de important ca în cazul transportului de marfa frigorifica să nu se întrerupă lanţul de răcire. Acest lucru înseamnă că ele pot fi transportate doar în remorci dotate cu echipament de răcire şi în interiorul acestora trebuie să se asigure temperatura optimă pe toata durata transportului frigorific cu congelare sau refrigerare in caz contrar, produsele se pot decongela şi altera în timpul transportului, iar responsabilitatea revine şoferului şi, implicit, transportatorului.

Soluţia cea mai eficienta pentru un transportul frigorific în siguranţă constă în amplasarea de senzori în fiecare incintă a remorcii, ceea ce permite monitorizarea temperaturii fiecărei categorii de marfă.

In acest sens venim in intampinare Dvs. cu oferta noastra de echipamente de masura si monitorizare a temepraturii pentru transporturile frigorifice: